Bestelling en Levering

Om er voor te zorgen dat we eerlijke prijzen kunnen vragen voor onze producten hebben wij er voor gekozen om onze producten direct vanuit leverancier te versturen hierdoor kunnen wij enorm besparen op transport-, opslag-, verpakkings-, verzendkosten- en de producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier laten versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 1 tot 5 weken binnen Nederland en België.

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Let op: Indien een bestelling na het plaatsten van de bestelling doorgezet is naar de leverancier, kan deze niet meer geannuleerd worden. Indien gewenst kan de bestelling na ontvangst geretourneerd worden.

Volg je bestelling 

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen. 

Klik hier om je bestelling te volgen → Track & trace

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jou vraag er tussen staat.